Stijlvolle accessoires van berkenhout voor de slaapkamer

Scandinavisch design is trending. Jensen lanceert nu een prachtige, nieuwe collectie in de Add-On serie voor de slaapkamer in berkenhout, een weerspiegeling van de heldere Nordic stijl.

Berkenhout speelt een belangrijke rol in Scandinavisch design. Met zijn minimalistische en heldere expressie is de nieuwe berkenhoutcollectie gecreëerd voor slaapkamers met juist die Scandinavische uitstraling.

De berkenhoutcollectie wordt geproduceerd in Sykkylven in Noorwegen en bestaat uit twee verschillende nachtkastjes, waarvan er een op de grond staat en een aan alle bedden van Jensen kan worden bevestigd; daarnaast nog een ontbijtblad, een designbank en bedpoten. De prachtige designproducten zijn gemaakt van UV-gelakt, licht berkenhout met een basis van gepoedercoat staal.

De oppervlaktebehandeling van het hout is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat het hout zijn hele leven lang zijn heldere en frisse uitstraling behoudt. Het hout wordt gewonnen uit bossen waar berken op duurzame wijze worden gekapt.

Jensen focust op details en heeft in de loop der jaren een grote keuze aan accessoires ontworpen als aanvullung op de moderne Jensen-bedden waarin 75 jaar ervaring in vakmanschap en innovatie tot uitdrukking komen.

Passie voor vakmanschap

Passie voor vakmanschap

Deskundigheid op het gebied van slaap.

Deskundigheid op het gebied van slaap.