Jensen Tempsmart™ Pillow.

Jensen TempSmart ™ Pillow draagt bij aan uw slaapkwaliteit doordat u het kussen zo kunt vormen zoals u dat wilt. Het kussen heeft een thermoregulerend effect dat actief de temperatuurschommelingen compenseert die uw slaap kunnen verstoren. De innovatieve technologie houdt in dat enkele miljoenen microcapsules zich voortdurend aanpassen aan het huidklimaat door overtollige warmte te absorberen, op te slaan en weer af te geven. De microcapsules beschermen zo tegen te warm worden en zweten, maar ook tegen koude rillingen. Uw temperatuur blijft altijd binnen uw comfortzone.

Jensen TempSmart™ Pillow is daarom ideaal voor iedereen die 's nachts moeite heeft een gelijkmatige temperatuur vast te houden. In de wasmachine wasbaar op 60 °C en ook geschikt voor de droogtrommel. Volg de instructies op het etiket op.

Jensen Travel Pillow.

Net als het Jensen TempSmart ™ Pillow kan het Jensen Travel Pillow precies zo gevormd worden als u wilt. Het kussen wordt geleverd in een handige tas en is altijd klaar om uw ligcomfort te verbeteren.

Afmetingen: 27x47 cm. Machinewas 60 °C. 

Passie voor vakmanschap

Passie voor vakmanschap

Deskundigheid op het gebied van slaap.

Deskundigheid op het gebied van slaap.