Jensen Exact Comfort Adjustment – for customized sleeping comfort.

Er zijn talloze redenen waarom u de stevigheidsgraad van uw matras wellicht tijdelijk moet aanpassen. In de loop van ons leven ervaren we allemaal dat ons lichaam verandert of soms een tijdje pijnlijk aanvoelt, bijvoorbeeld:
- Spierpijn door sporten of fysiek werk
- Rugpijn als gevolg van letsel, of door zoiets onbenulligs als sneeuwruimen
- Terugkerende pijn door een slechte werkhouding
- Gewichtsverandering als gevolg van ouder worden, voeding of andere gewoontes
- Zwangerschap

Dit zijn allemaal bekende voorbeelden waar kleine aanpassingen de wijze waarop u 's morgens wakker wordt sterk kunnen verbeteren. Dankzij Jensen Exact Comfort Adjustment kunt u de stevigheid van uw bed altijd met grote precisie aanpassen. Dit is een verschil dat u zelf moet ervaren en precies het soort functionaliteit dat van uw bed een investering maakt in plaats van een aankoop. Met een simpele druk op de knop laat Jensen Exact Comfort Adjustment u slapen zoals uw lichaam behoort te slapen. Elke nacht weer, de komende 10 tot 15 jaar.

De juiste Lighouding

Voor een goede nachtrust, waarbij uw hele lichaam goed tot rust komt, raden onze experts u aan op uw zij of op uw rug te slapen. Buikliggers die van lighouding willen veranderen, kunnen zichzelf leren op hun zij of op hun rug te liggen. Dat kan een tijdje duren, maar wanneer u gewend bent geraakt aan de nieuwe lighouding, zult u merken dat u rustiger slaapt en meer profijt hebt van de uren die u in bed doorbrengt.

Zijliggers

Als het bed iets te stevig aanvoelt, kunt u het matras, met een druk op de knop, bij de heupen iets laten zakken. Voelt het bed te zacht aan, dan kunt u het omhoog brengen. Wanneer u op uw zij ligt, is het belangrijk dat u kleine aanpassingen naar boven of naar belangrijk doet. 

Buikliggers

 Op uw buik liggen kan een belasting zijn voor uw onderrug. Met de Exact kunt u deze belasting verminderen door het bed omhoog te brengen. Wanneer u het bed laat zakken, neemt de belasting voor de onderrug toe, dus dat is niet aan te bevelen.

Rugliggers

De meeste rugliggers zullen meer comfort ervaren door het bed met behulp van de Exact te laten zakken. Anderen zullen meer comfort ervaren door het bed omhoog te brengen.

Uitgebreide keuze

Bij het kopen van een nieuw bed van Jensen is de hardheid van het matras een van de keuzes die u maakt. De meeste van onze veersystemen zijn verkrijgbaar in diverse hardheden, van zacht tot extra stevig. De mate van hardheid die nodig is voor de juiste ondersteuning wordt bepaald door uw lengte, gewicht en het persoonlijk gewenste comfort.

Naarmate de behoeften van uw lichaam veranderen - verandert uw Jensen-bed met u mee.

Wilt u meer weten over onze matrassen en de sleutel tot goed slapen? Klik op de link voor meer informatie over ons zonesysteem dat ontwikkeld is voor optimaal slaapcomfort.

ONTDEK SLAAPCOMFORT

Passie voor vakmanschap

Passie voor vakmanschap

Deskundigheid op het gebied van slaap.

Deskundigheid op het gebied van slaap.