Jensen Exact Comfort Adjustment

De kern van Jensens ligcomfort is het zonesysteem. Steun in de onderrug zorgt, in combinatie met een zachte schouderzone, voor een totaal nieuwe slaapervaring. Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder bij hun heupen en schouders, terwijl hun romp het zwaarst is, en doorgaans smaller. Omdat het matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft het in zones ingedeelde matras meer gelijkmatige en aangename steun waar schouders en heupen dieper in het matras zakken. Tegelijkertijd krijgt de romp stevigere ondersteuning.

De mate van stevigheid is een van de keuzes die u moet maken wanneer u een nieuw bed koopt. De meeste van onze veersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende graden van stevigheid, van zacht tot extra stevig. De mate van stevigheid wordt bepaald op basis van lengte, gewicht en gewenst comfort. Door de nieuwe functie “Exact”, kunt u met een eenvoudige druk op de knop de stevigheid van uw bed aanpassen. Het ligcomfort kan zachter of steviger worden gemaakt - al naar gelang uw behoefte. Zo laat u door uw vorm van de dag bepalen of u meer steun of meer ontspanning wilt hebben.

De juiste Lighouding

Voor een goede nachtrust, waarbij uw hele lichaam goed tot rust komt, raden onze experts u aan op uw zij of op uw rug te slapen. Buikliggers die van lighouding willen veranderen, kunnen zichzelf leren op hun zij of op hun rug te liggen. Dat kan een tijdje duren, maar wanneer u gewend bent geraakt aan de nieuwe lighouding, zult u merken dat u rustiger slaapt en meer profijt hebt van de uren die u in bed doorbrengt.

ZIJLIGGERS

Als het bed iets te stevig aanvoelt, kunt u het matras, met een druk op de knop, bij de heupen iets laten zakken. Voelt het bed te zacht aan, dan kunt u het omhoog brengen. Wanneer u op uw zij ligt, is het belangrijk dat u kleine aanpassingen naar boven of naar belangrijk doet. 

BUIKLIGGERS

 Op uw buik liggen kan een belasting zijn voor uw onderrug. Met de Exact kunt u deze belasting verminderen door het bed omhoog te brengen. Wanneer u het bed laat zakken, neemt de belasting voor de onderrug toe, dus dat is niet aan te bevelen.

RUGLIGGERS

De meeste rugliggers zullen meer comfort ervaren door het bed met behulp van de Exact te laten zakken. Anderen zullen meer comfort ervaren door het bed omhoog te brengen.

MILIEUVRIENDELIJKE BEDDEN

MILIEUVRIENDELIJKE BEDDEN

expertise

expertise

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP