craft-1

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP

Met meer dan 70 jaar vakmanschapervaring ligt Jensen ver voorop in de ontwikkeling van nieuwe producten en functies. Door materialen en stoffen die door de natuur zijn geïnspireerd te combineren met tijdloze vormen, creëren we producten met een fantastisch slaapcomfort die er prachtig uitzien.

Een bed is veel meer dan alleen een slaapplaats. Het is een deel van ons leven en van onze levensstijl. Daarom werkt ons team van ontwikkelaars onvermoeibaar aan het vinden van nieuwe en innovatieve oplossingen voor het gebruik van bed en slaapkamer. Veel van de meest innovatieve producten op de markt dragen de handtekening van Jensen. We zijn tweemaal bekroond met de Award for Design Excellence van de Norwegian Design Council.

We hebben de ervaring, de echte vakmanschapstraditie, de competentie en innovatieve oplossingen die ons in staat stellen om u te helpen met uw slaap. We hebben passie voor slaapcomfort, concentreren ons op kwaliteit en ontwerp en richten ons op de toekomst en de behoeften van morgen. U kunt op ons vertrouwen met betrekking tot uw slaap.

VRIENDELIJK VOOR DE NATUUR. EN VOOR U.

VRIENDELIJK VOOR DE NATUUR. EN VOOR U.

expertise

expertise

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP