Het Jensen Original Zonesysteem laat u heerlijk slapen.

Het Jensen Original Zonesysteem biedt uw hele lichaam de juiste ondersteuning wanneer u rust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone geven het bed alle eigenschappen voor een optimaal ligcomfort. Het principe van het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder in de heupen en schouders, terwijl hun taillegedeelte het zwaarst en gewoonlijk smaller is. Omdat het matras tot taak heeft het lichaam te ondersteunen, geven de zones van het matras een zachtere en comfortabelere ondersteuning, terwijl de schouders en heupen iets dieper in het matras van het bed wegzakken en een stevigere ondersteuning krijgen. Het effect is hetzelfde, of u nu op uw rug of op uw zij slaapt.

De juiste slaaphouding. 

Voor een maximale slaapkwaliteit, waarbij uw hele lichaam tot rust komt, raden onze experts aan op uw zij of rug te slapen. Als u nu op uw buik ligt, kunt u met een beetje oefening wennen aan een nieuwe slaaphouding. Het kan een paar nachten duren, maar na verloop van tijd zult u merken dat u rustiger en beter slaapt en profijt hebt van elk uur dat u in bed doorbrengt.

Voorbeeld van een te hard matras. 

Heupen en schouders zakken niet weg in het matras waardoor het taillegedeelte en de onderrug niet goed worden ondersteund. Het gevolg is dat u vaker wakker wordt om van slaaphouding te veranderen, wat resulteert in een slechte slaapkwaliteit.  

Voorbeeld van een te zacht matras. 

Hier zakt het lichaam te diep weg in het matras, zoals in een hangmat, en is de wervelkolom onnatuurlijk gebogen. Ook een te zacht matras leidt tot een slechtere slaapkwaliteit. U wordt minder uitgerust wakker. 

Voorbeeld van een perfect matras. 

Het matras biedt een gelijkmatige, comfortabele ondersteuning. Heupen en schouders zakken net genoeg weg in het matras, zodat de wervelkolom recht is. Het taillegedeelte en onderrug worden optimaal ondersteund en u zult profijt hebben van elk uur dat u in bed doorbrengt. 

Wij raden u aan op uw rug te slapen. 

De beste lighouding is op uw rug, vooral als u een relatief zacht matras of een verstelbaar bed hebt.

 

Passie voor vakmanschap

Passie voor vakmanschap

Deskundigheid op het gebied van slaap.

Deskundigheid op het gebied van slaap.