page-zonedam-2018

HEERLIJK SLAPEN – ELKE NACHT

Het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring. Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder in de heupen en schouders, terwijl hun middel gewoonlijk smaller is. Omdat de matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft de in zones ingedeelde matras een gelijkmatigere en aangenamere steun waar schouders en heupen dieper in de matras zakken, terwijl het middel steviger ondersteund wordt. Het resultaat is hetzelfde, ongeacht of u op uw rug of op uw zij slaapt.

De juiste lighouding

Voor een goede nachtrust, waarbij uw hele lichaam lekker tot rust komt, raden onze experts aan op uw zij of rug te slapen. Andere lighoudingen belasten het lichaam meer. Daarbij gaan we ervan uit dat u fysiek in staat bent om op uw zij of rug te liggen en geen gezondheidsklachten of handicaps hebt die dit moeilijk of onmogelijk maken. Een nieuwe lighouding aanwennen vergt vaak wat tijd en oefening. Wanneer u zich dit eigen hebt gemaakt en uw lichaam is gewend geraakt aan de nieuwe lighouding, zult u merken dat u rustiger slaapt en meer profijt hebt van de uren die u in bed doorbrengt.

Te stevige matras

Heupen en schouders zakken niet weg in de matras, waardoor middel en onderrug niet genoeg steun krijgen.

Te zachte matras

Het lichaam zakt te diep weg in de matras, zoals in een hangmat. De wervelkolom is gebogen.

Perfect matras

De matras geeft het lichaam een gelijkmatige en aangename steun. Heupen en schouders zakken weg in de matras, waardoor middel en onderrug perfect worden ondersteund.

Op de rug

De beste lighouding is op de rug: als we een betrekkelijk zachte matras hebben of op een verstelbaar bed liggen.

 

VRIENDELIJK VOOR DE NATUUR. EN VOOR U.

VRIENDELIJK VOOR DE NATUUR. EN VOOR U.

expertise

expertise

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP