TempSmart™ - Een temperatuurregulerend topmatras

Wist u dat een te koud of te warm bedklimaat vaak de oorzaak is van een slechte nachtrust? Zelfs kleine afwijkingen kunnen leiden tot een nacht rusteloos woelen. TempSmart™ is een topmatras met een thermosstatische regeling - een systeem dat de temperatuursschommelingen compenseert die vaak een slechte nachtrust veroorzaken.

Deze innovatieve technologie bestaat uit miljoenen microcapsules die zich constant aan de temperatuur van uw huid aanpassen door naar gelang de situatie overtollige lichaamswarmte op te nemen, op te slaan of af te staan. Zodoende vormen de microcapsules een buffer tegen oververhitting en zweten enerzijds, en kou en rillen anderzijds. Ze zorgen ervoor dat u zich behaaglijk voelt zodat u een goede nachtrust kunt genieten. Daarom is TempSmart™ uitermate geschikt voor iedereen die moeite heeft om het lichaam gedurende de gehele nacht op een constante temperatuur te houden.

Wassen en onderhoud

Het Jensen TempSmart topmatras heeft een afneembare, deelbare matrashoes. Deze kunt u wassen op 60 °C. Wij raden aan de topmatrashoes in van elkaar los te ritsen en de twee delen vervolgens afzonderlijk te wassen. Controleer de minimumafmeting van de trommel van uw wasmachine. De matrashoes is gemaakt van hoogwaardige vezels die grote hoeveelheden water kunnen opnemen. Hierdoor kan de matrashoes oververhit raken en krimpen als de machine te klein is. Rek de nog vochtige matrashoes op en hang deze direct op te drogen om verkleuring van het textiel te voorkomen. Tijdens het wassen kan de matrashoes krimpen, maar na enkele dagen zal de hoes het oorspronkelijke formaat weer aannemen.

Passie voor vakmanschap

Passie voor vakmanschap

Deskundigheid op het gebied van slaap.

Deskundigheid op het gebied van slaap.