It’s not just a bed. It’s a Jensen.

Om u de beste slaapkwaliteit te bieden die maar mogelijk is, beschikt ons ontwikkelingsteam over deskundigheid op het gebied van fysiologie en slaapwetenschap. Onze innovaties zijn gericht op het verbeteren van het slaapcomfort, zodat u minder vaak wakker wordt om van houding te veranderen. Want hoe minder vaak uw slaap wordt onderbroken, des te beter.

Wij begrijpen wat slaap is.

Wij ontwikkelen bedden met passie, vakmanschap - en wetenschap. Inzicht in de verschillende stadia van de slaap en hoe het lichaam herstelt, is essentieel om betere bedden te maken. Ontdek meer over het belang van slaapkwaliteit en het comfort van onze bedden door de video te bekijken. 

Het verband tussen slaapcomfort en slaapkwaliteit.

Er zijn veel redenen waarom we wakker worden tijdens de slaap. Dromen, snurken of een plotselinge behoefte om naar het toilet te gaan zijn daar allemaal voorbeelden van. Maar het kan ook zijn dat uw bed of de omstandigheden waarin u slaapt het probleem zijn. Uw slaapkamer kan te warm of te koud zijn, en het bed zelf biedt misschien niet het comfort dat u nodig hebt om door te kunnen slapen. 

Als uw bed te hard is, zullen uw hersenen een signaal afgeven dat u uit uw diepe slaap moet komen om uw lichaam te bewegen om in een prettigere houding te gaan liggen. Een voorbeeld hiervan is positieafhankelijke paresthesie, waarbij uw arm in slaap valt omdat u er druk op uitoefent. Kortom, als uw bed niet het nodige slaapcomfort biedt, komt u niet voldoende toe aan de verschillende fasen van de slaap. Het resultaat is dat u zich 's ochtends moe voelt. 

Bij Jensen is het doel van elke innovatie altijd het verbeteren van het slaapcomfort, omdat dit de sleutel is tot het verhogen van de kwaliteit van uw slaap, zodat u elke ochtend volledig uitgerust wakker wordt.

Aloy® 3.0 veersysteem.

Aloy® 3.0 veersysteem.

Een bepalende factor voor het matrascomfort is het veersysteem. Jensen Aloy® 3.0 is ons beste en meest flexibele veersysteem, dat zich voortdurend aanpast aan uw slaaphouding en gewichtsverdeling. Aloy® 3.0, dat gepatenteerd is en exclusief door Jensen wordt gebruikt, geeft uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft om volledig uitgerust wakker te worden.

Lees meer
Jensen Exact Comfort Adjustment.

Jensen Exact Comfort Adjustment.

We krijgen tijdens ons leven allemaal wel eens te maken met veranderingen in ons lichaam of tijdelijke pijn. In zulke periodes kunnen kleine aanpassingen in de matrasspanning een grote verbetering van uw slaapkwaliteit betekenen. Jensen Exact Comfort Adjustment is beschikbaar als add-on voor onze Nordic- en Continental-bedden, waarmee u de matrasspanning met slechts één druk op de knop kunt aanpassen.

Lees meer
Jensen TempSmart.

Jensen TempSmart.

De optimale temperatuur in elke slaapkamer ligt tussen de 16 en18 graden. Als het weer verandert, kan het een uitdaging zijn om de temperatuur binnen constant te houden. Het gevolg kan zijn dat u meerdere keren per nacht wakker wordt, omdat u het te warm of te koud heeft. Omdat we weten hoe belangrijk de juiste temperatuur is voor de slaapkwaliteit, hebben we de Jensen TempSmart matrastopper en hoofdkussen ontwikkeld. Deze technologie, die bestaat uit innovatieve materialen en stoffen, maakt gebruik van miljoenen microcapsules die zich voortdurend aan uw lichaam aanpassen door lichaamswarmte te absorberen, op te slaan of af te geven wanneer dat nodig is - waardoor een ideale omgeving voor slaapcomfort wordt gecreëerd.

Lees meer
Jensen Adjustable Beds.

Jensen Adjustable Beds.

Al in 1992 brachten wij het eerste verstelbare bed op de markt. Vandaag de dag zijn de meeste van onze bedden verkrijgbaar met verstelbare functionaliteit, waardoor u het bed aan beide kanten omhoog of omlaag kunt bewegen. Naast het feit dat dit de slaapkwaliteit optimaliseert, kunt u het bed ook voor iets anders gebruiken dan alleen voor het slapen, bijvoorbeeld om TV te kijken of om te lezen, op een veel prettiger manier dan u ervaart in een niet-verstelbaar bed. 

"Elk Jensen Bed is zorgvuldig gemaakt om u te helpen uitgerust wakker te worden."

Wij hanteren de hoogste normen als het gaat om ontwerp, materiaalkeuze en productiemethoden. Onze bedden worden nog steeds met passie en vakmanschap in Svelvik gemaakt, zoals dat al sinds 1947 het geval is.