page-jensen-5

Geschiedenis

Leren van de geschiedenis is even belangrijk als vooruitdenken en innovatief zijn. Alles verandert snel: nieuwe materialen, nieuwe wensen, nieuwe technieken. Jensen wil met al die factoren rekening houden en alles doen wat we kunnen om u het vertrouwen te geven dat een Jensen bed een uitstekende investering is.

Het is al meer dan halve eeuw geleden dat de eerste Jensen matrassen het licht zagen. Om precies te zijn op 14 februari 1947, toen het bedrijf Jensen werd opgericht in Noorwegen. De eerste zes verkochte matrassen waren gevuld met paardenhaar en katoen. Sindsdien is er uiteraard veel veranderd, maar één aspect is hetzelfde gebleven, namelijk onze filosofie dat u het verschil van een echte Jensen matras moet kunnen zien en voelen.

Tegenwoordig is Jensen een van de grootste matrassenfabrikanten in Scandinavië. Jaarlijks worden 150.000 matrassen geproduceerd in Svelvik, aan het Oslofjord. Veel van onze medewerkers hebben het vak geleerd van hun ouders. Ze hebben affiniteit met het product, zijn er trots op en beschikken over een vakkundigheid waar geen enkele machine ter wereld aan kan tippen.

Meer informatie over Jensen

box_narrow_bygg_din_seng

Stel je eigen bed samen

Met ‘Stel uw eigen bed samen, 2.0’ creëert u het Jensen-bed van uw dromen! Op een gemakkelijke manier plaatst u uw favoriete Jensen-bed in een slaapkamer en kiest u poten, een topdekmatras, een hoofdbord, nachtkastjes en lampjes. Dit droombed kunt u uitprinten en meenemen naar de dichtsbijzijnde Jensen-dealer of delen met uw vrienden op social media.

‘Stel uw eigen bed samen 2.0’ kunt u vinden bij de verschillende bedden onder het kopje ‘Onze bedden’. Vind het Jensen-bed van uw dromen en creëer uw eigen stijl!