page-jensen-5

Geschiedenis

Leren van de geschiedenis is even belangrijk als vooruitdenken en innovatief zijn. Alles verandert snel: nieuwe materialen, nieuwe wensen, nieuwe technieken. Jensen wil met al die factoren rekening houden en alles doen wat we kunnen om u het vertrouwen te geven dat een Jensen bed een uitstekende investering is.

Het is al meer dan halve eeuw geleden dat de eerste Jensen matrassen het licht zagen. Om precies te zijn op 14 februari 1947, toen het bedrijf Jensen werd opgericht in Noorwegen. De eerste zes verkochte matrassen waren gevuld met paardenhaar en katoen. Sindsdien is er uiteraard veel veranderd, maar één aspect is hetzelfde gebleven, namelijk onze filosofie dat u het verschil van een echte Jensen matras moet kunnen zien en voelen.

Tegenwoordig is Jensen een van de grootste matrassenfabrikanten in Scandinavië. Jaarlijks worden 150.000 matrassen geproduceerd in Svelvik, aan het Oslofjord. Veel van onze medewerkers hebben het vak geleerd van hun ouders. Ze hebben affiniteit met het product, zijn er trots op en beschikken over een vakkundigheid waar geen enkele machine ter wereld aan kan tippen.

De Hilding Anders groep


Jensen is onderdeel van de Hilding Anders groep. 
Hilding Anders is een toonaangevende fabrikant van bedden in Europa en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Malmö te Zweden. Hilding Anders werd in 1939 opgericht in Zweden en is momenteel in ruim 40 landen actief, met meer dan 7.000 medewerkers en in 2012 een netto-omzet van 851 miljoen euro. Via geselecteerde topmerken en huismerkconcepten biedt Hilding Anders bedden en matrassen aan voor elke behoefte. We werken er elke dag aan om de wereld een goede nachtrust te geven en streven ernaar ’s werelds toonaangevende aanbieder van slaapoplossingen te worden. 


Ga voor meer informatie over Hilding Anders naar www.hildinganders.com