DOE HET LICHT UIT VOOR ONS KLIMAAT

Doe met ons mee aan Earth Hour op zaterdag 25 maart van 20.30 tot 21.30 uur wanneer we het licht uitdoen om aandacht te vragen voor klimaatmaatregelen.

Ook bij het ontwikkelen van onze producten staat het milieu voorop. Alleen de beste producten op de markt kunnen voldoen aan de eisen van Nordic Swan - het milieukeurmerk van Scandinavië. Het keurmerk is in 1989 door de Noordse Raad van Ministers in het leven geroepen. Dit om het consumenten gemakkelijker te maken de beste producten voor zowel de gezondheid als het milieu te vinden.

De materialen voor matrassen met het Swan-keurmerk selecteren we met de grootste zorg. Het hout van het frame is afkomstig uit milieugecertificeerde bossen en het metaal van de veren is gerecycled. De oppervlakken van hout, metaal en textiel worden behandeld zonder gebruik te maken van brandvertragers of andere gevaarlijke chemische stoffen die uw gezondheid in gevaar kunnen brengen. De matras is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur.

Uw nieuwe Jensen-matras draagt bij aan wat we allemaal het liefste willen: een goede nachtrust - een betere toekomst.

Meer nieuws

jensen-news-imm2019-2

Welcome home to us in Cologne.

IT’S NOT JUST SLEEP, IT’S JENSEN SLEEP. Sleeping in a Jensen bed is very special. That’s why our beds are tailored to suit you by a team of dedicated experts....
Lees meer
jensen-70-news

70 jaar optimaal ligcomfort

In 1947 begon Jensen aan ons succesverhaal, dat nu al zeventig jaar duurt. Vanaf het allereerste begin werd onze beddenproductie gekenmerkt door oog voor innovatie en toekomstgerichtheid. Dat heeft geresulteerd...
Lees meer