jensen-burgundy-artikel-full-2

OVERGANG NAAR HET NIEUWE, KOUDE SEIZOEN

Als het einde van zomer nadert, geeft dat soms een verdrietig gevoel – maar de herfst de juiste manier verwelkomen (en er juist iets gezelligs van maken!) kan dat gevoel zomaar wegnemen.

Het leek of er geen einde aan de zomer kwam. Eindeloos lang uitslapen, ‘s avonds barbecueën en ontspannen dagen met vrienden en familie. Hopelijk bewaart u er veel nieuwe mooie herinneringen aan, nu we een nieuw seizoen naderen. En zoals sommigen het liever zien, een frisse start en een schone lei om nieuwe dingen te doen. Daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn.

GA VOOR GEEL EN WIJNROOD

De overgang naar de herfst, met zijn frisse lucht en koele temperaturen, verloopt makkelijker als u dat met de juiste accessoires doet. Ruim de zomerspullen op en laat ze plaatsmaken voor herfstaccessoires. Gezellige dekens, warme, gebreide sokken en zachte flanellen lakens zijn daarvan goede voorbeelden. Als u bij het opnieuw inrichten in stijl wilt blijven, dé kleuren van dit seizoen zijn geel (in elke schakering!), wijnrood en terracotta. Het mooie is dat deze trendkleuren uitstekend passen bij basiskleuren, zoals grijs en donkergroen. 

18 IS EEN MAGISCH GETAL 

Zorg bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen dat u de binnentemperatuur verhoogt naarmate het buiten kouder wordt. Stel deze alleen niet te hoog af: de optimale temperatuur voor slapen is 16-18 °C. Omdat uw lichaamstemperatuur tijdens het slapen daalt, valt u in een koele slaapkamer niet alleen sneller in slaap, maar slaapt u ook beter. Natuurlijk is niet iedereen hetzelfde en moet u zelf de perfecte temperatuur zien te vinden; maar het is een goed uitgangspunt.

MILIEUVRIENDELIJKE BEDDEN

MILIEUVRIENDELIJKE BEDDEN

expertise

expertise

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP

PASSIE VOOR VAKMANSCHAP