jensen-beds-diplomat-nordicseamless-frilagt

Jensen Diplomat Nordic Seamless

Diplomat is voorzien van het Jensen® Original Zone System met een zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug. Diplomat is verkrijgbaar in een aantrekkelijke meubelstof in vier kleuren met dubbele naden en vier kleuren.

De Jensen Nordic Line transformeert de traditionele boxspring van een nogal zwaar bed in een elegant bedconcept met een vloeiende vormgeving, dat gemakkelijk aan verschillende slaapkamers kan worden aangepast. Jensen Nordic Line bestaat uit een comfortabel bed met Jensen® Original Zone System, Pocket on Pocket Technology en een ononderbroken slaapoppervlak zonder harde randen in het midden.

Het concept omvat een brede reeks accessoires, gebaseerd op Scandinavische ontwerptradities, waarbij de kwaliteit te zien is aan het vakmanschap en de materiaalkeuze. De accessoires zijn eenvoudig en flexibel en omvatten een groot aantal poten, hoofdbords en nachtkastjes.

Hardheden:

Kies tussen zacht, medium, stevig en extra stevig slaapcomfort.

Maten:

Verkrijgbaar in alle standaardmaten. Speciale maten kunnen op bestelling worden gemaakt. 140x200, 140x210, 150x200, 150x210, 160x200, 160x210, 180x200, 180x210, 210x200, 210x210

Stofkeuzes voor Diplomat Nordic Seamless

Anthracite (476)

Grey (477)

Petrol (478)

Green (479)

Meer informatie over Diplomat

Technische gegevens

1. Jensen SoftLine I
2. Jensen Sense 2.0 Pocket 12,5 cm met Jensen® Original Zone System
3. Cellex XS 3 cm vulling
4. Jensen Reflect Pocket 7 cm

box-toppers-softline-i

SoftLine I Topmatras

SoftLine I heeft een vulling van Cellex XS 5 cm. Cellex XS heeft een geprofileerde kant en een vlakke kant. De meeste mensen hebben het gevoel dat de geprofileerde kant zachter is en de vlakke kant steviger. Cellex XS heeft goede lucht- en vochttransporterende eigenschappen. SoftLine I bevat Lyocell met Sensity™, waardoor het bed langer fris, droog en hygiënisch blijft.

Hoogte: 8 cm

Lees meer
spring-sense_2

Jensen Sense 2.0 Veersysteem

Een gevoelig veersysteem, waarbij elke veer in een stoffen zakje (pocket) is gewikkeld. Het gevolg is dat elke veer individueel werkt; daardoor wordt de drukvermindering beter en gelijkmatiger. Een stalen randje boven en onder aan de veren geeft ze grote zijstabiliteit. Het systeem van vijf zones, met zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug, zorgt voor een gelijkmatiger en meer drukverlagend ligcomfort, ongeacht iemands lichaamsbouw of lighouding.

See all Jensen's spring systems

Evolution: Inside

Pocket on Pocket

Jensen Pocket on Pocket betekent dat alle veersystemen in deze collectie van Jensen pocketveren zijn, hetgeen bijdraagt aan een fantastisch ligcomfort.

Jensen Exact

Door de nieuwe functie “Exact”, kunt u met een eenvoudige druk op de knop de stevigheid van uw bed aanpassen. Het ligcomfort kan zachter of steviger worden gemaakt - al naar gelang uw behoefte. Zo laat u door uw vorm van de dag bepalen of u meer steun of meer ontspanning wilt hebben. Lees meer

Ligvlak uit één stuk

Onze Continental- en Seamless Nordic-bedden hebben ligvlakken uit één stuk, zonder harde randen in het midden, de technologie maakt toch een individuele keuze van de stevigheidsgraad mogelijk.

FSC®

FSC® Al onze houten frames zijn FSC® goedgekeurd. FSC® verzekert dat al het hout verkregen en verwerkt is op een verantwoorde en sociaal bevoordelijke manier.

Stel dit bed samen