page-ole

It’s not just sleep, it’s Jensen sleep

Slaap is een voorwaarde voor het leven - een essentiële toestand zonder welke mensen niet lang kunnen overleven. Op de korte termijn leidt slecht of te weinig slapen tot concentratieproblemen en een slecht humeur en het maakt het gevaarlijk om auto te rijden. Op de lange termijn leidt het tot minder weerstand tegen ziektes, het versnelt het verouderingsproces, men voelt zich uitgeput en het heeft allerlei sociale gevolgen.Daarom zijn we al 70 jaar lang bezig om mensen ’s nachts beter te laten slapen.

Het ultieme slaapcomfort vereist kennis van lichaam en slaap - en dat hebben we. Al bijna 70 jaar is onze gerichtheid op het creëren van het best denkbare slaapcomfort de drijvende kracht. Het proces wordt geleid door een team productontwikkelaars, waarin onze fysiotherapeut een essentiële rol speelt.

Middels de kennis van onze fysiotherapeut zorgen we ervoor dat de ontwikkelde producten ideaal zijn voor het lichaam, ongeacht gewicht, lengte, vorm en gewenste slaaphouding. De fysiotherapeut is van cruciaal belang als we nieuwe producten testen en garandeert dat Jensen er altijd aan werkt om de best mogelijke oplossingen voor een beter slaapcomfort te vinden.

Voor meer professionaliteit rond onze tests werken we samen met het AEH-instituut (een neutraal Zwitsers instituut voor technologie), een specialist op het gebied van werk, gezondheid en ergonomie.

Elk bed is gecertificeerd en wordt grondig getest op ergonomie, hygiëne, bedklimaat en duurzaamheid.