page-miljo-2017

MILIEUVRIENDELIJKE BEDDEN

Ook bij het ontwikkelen van onze producten staat het milieu voorop. Alleen de beste producten op de markt kunnen voldoen aan de eisen van Nordic Swan - het milieukeurmerk van Scandinavië. Het keurmerk is in 1989 door de Noordse Raad van Ministers in het leven geroepen. Dit om het consumenten gemakkelijker te maken de beste producten voor zowel de gezondheid als het milieu te vinden.

De materialen voor matrassen met het Swan-keurmerk selecteren we met de grootste zorg. Het hout van het frame is afkomstig uit milieugecertificeerde bossen en het metaal van de veren is gerecycled. De oppervlakken van hout, metaal en textiel worden behandeld zonder gebruik te maken van brandvertragers of andere gevaarlijke chemische stoffen die uw gezondheid in gevaar kunnen brengen. De matras is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur.

Uw nieuwe Jensen-matras draagt bij aan wat we allemaal het liefste willen: een goede nachtrust - een betere toekomst.

Meer informatie over Jensen

box_narrow_bygg_din_seng

Stel je eigen bed samen

Met ‘Stel uw eigen bed samen, 2.0’ creëert u het Jensen-bed van uw dromen! Op een gemakkelijke manier plaatst u uw favoriete Jensen-bed in een slaapkamer en kiest u poten, een topdekmatras, een hoofdbord, nachtkastjes en lampjes. Dit droombed kunt u uitprinten en meenemen naar de dichtsbijzijnde Jensen-dealer of delen met uw vrienden op social media.

‘Stel uw eigen bed samen 2.0’ kunt u vinden bij de verschillende bedden onder het kopje ‘Onze bedden’. Vind het Jensen-bed van uw dromen en creëer uw eigen stijl!